musics-2013 stant13-traginers-honorLa sorpresa sempre és característica en aquest acte, saber qui serà, tant per la part pública, com la de socis, els Traginers d’honor, un petit acte però que és gran en simbolisme i afecte.
L’any 2013, s’atorgaren els següents nomenaments de traginers d’honor:
Per la part pública, a una de les entitats més antigues de Ripollet, els Amics del Teatre. Els seus diferents components al llarg de tots aquests anys, han fet riure i plorar, i sense dubte ens han portat al Teatre del Centre Parroquial, unes grans i boniques obres de teatre i musicals, és per això que ja els hi tocava que els distingíssim amb aquest reconeixement.
Volem agrair-los que segueixin en aquesta tasca i els animem a no defallir, el nostre poble sempre estarà en deute per la seva aportació en vers a la cultura que ens fan arribar.
A la vessant de socis, dos veterans, un en Jaume Miquel Font, de cal Serra, fill de Ripollet i ripolletenc de soca-rel, soci i fidel seguidor del C.F.Ripollet, de la mateixa manera que ho és amb la nostra festa. Durant molts anys va ajudar-nos a repartir coca entre els participants, i ha portat el nom del seu poble arreu del nostre país, quan es dedicava al transport. Gràcies Jaume per ser tan ripolletenc.
Per últim, va ser nomenat en Josep López Carcedo, que encara que no va néixer a Ripollet, és un gran ripolletenc. Quan ara fa trenta-dos anys va començar la nova junta i a fer de la nostra festa un projecte gran, ell va ser una de les persones que més va ajudar-nos a aconseguir nous socis, una de les seves frases era sempre: “nois no patiu, aconseguirem arribar a cinc-cents socis” i carai ho varem aconseguir, hem d’agrair-li poder arribar a aquesta fita.
Josep, moltíssimes gràcies per la teva ajuda, pel teu suport i per la teva participació a la festa, tant a tu com a la teva família, ja que per vosaltres és una diada assenyalada.
En acabar els nomenaments, la junta va voler tenir un detall amb aquests quatre músics de l’orquestra Montgrins que després de tants anys, s’han jubilat, i volíem que tinguessin un bon record d’aquest poble, a qui durant tants anys han delectat amb la seva aportació musical. Desitgem que gaudeixin molts anys de la seva jubilació i que recordin que a Ripollet i als Tres Tombs sempre seran ben rebuts.