A les 7.00 h. Diana de traginers, despertada del poble amb motiu de la festa.

A les 8:00 h. Benedicció de les coques pel mossèn Josep Gassó Lecera. Esmorzar de traginers (Organitzat pel grup de cuiners “El Setrill”) al Recinte Firal per a tots els participants i públic assistent.

De 8:00 a 13:00 h. Lliurament de coques als socis al col·legi Anselm Clavé al carrer Escoles.

A les 9.00 h Concentració a cal banderer, Sr. Rafael Estrada Jiménez, al carrer del Sol, núm. 16, per seguidament dirigir-nos a l’església parroquial de Sant Esteve, precedits per la banda de música “La Popular Sansense” de Barcelona.

A les 9.30 h. A l’església parroquial celebració de l’ofici solemne pel rector de la parròquia, mossèn Josep Gassó Lecera, intervindrà la Coral “El Vallès”.

A les 10.30 h. Al pati del col·legi Anselm Clavé al carrer Escoles, repartiment de coques i mistela per als socis i participants, i concert de les bandes de música.

A les 11.00 h. Concentració de les cavalleries i carros participants al recinte firal situat a l’avinguda Catalunya cruïlla amb carrer Barberà i carrrer Torrent Tortuguer.

A les 12.00 h. Benedicció dels animals de companyia a la cantonada carrer Nou amb Anselm Clavé.

Repic de campanes anunciant l’inici dels Tres Tombs i de la benedicció dels cavalls i ases participants pel mossèn de la parròquia, Josep Gassó Lecera.

El banderer de la festa Sr. Rafael Estrada Jiménez, acompanyat per la seva muller Carmen Navinés Roviralta, el seu fill Antoni Estrada Navinés i el carruatge de la Comissió amb la figura de Sant Antoni Abat, encapçalant la passada.

Bandes de música participants: La Popular Sansense i la Xaranga Toc Sarau, cavalls de muntura, xurquis, mallorquines, featons i altres carruatges. Carros a la pagesa i carros grans de transport.

A les 13.00 h (aprox). A la plaça de l’Onze de setembre, desfilada individual de tots els participants, essent anunciats pels serveis de megafonía.
La plaça estarà engalardonada i disposarà d’unes grades per seure.

A les 14.00 h (aprox). Lliurament de records de la Festa a tots els participants davant el monument als Tres Tombs a la plaça Josep Mª Brull.

Al Pavelló Municipal d’Esports Joan Creus (rambla dels Pinetons) amb:

INTERNACIONAL COBLA-ORQUESTRA MONTGRINS

A les 17.30 h. Concert de Sant Antoni Abat de Ripollet.
Tot seguit, actuació sorpresa amb els participats d’un programa de TV3.

Entrada de l’estandard de Sant Antoni Abat al pavelló.
Nomenament dels Traginers d’Honor.
Seguidament es farà el sorteig del poltre, el porc, el xai i el tomb en carro.
Relleu de Bandera i nomenament del Banderer de l’any 2015.

A les 19.00 h. Ball fi de festa.
Inaugurarà el ball, el banderer Sr. Rafael Estrada Jiménez i la seva muller, Carmen Navinés Roviralta, acompanyats de  la seva família i amics. Continuarem amb el ball fins al final de la festa.

* Tots el horaris a partir de l’inici són aproximats, poden haver-hi petites variacions segons el transcurs de la festa.