MATÍ

A les 7.00 h. Diana de traginers, despertada del poble amb motiu de la festa.

De 8:00 a 13:00 h. Lliurament de coques als socis al col·legi Anselm Clavé al carrer Escoles.

A les 8:00 h. Esmorzar de traginers (Organitzat pel grup de cuiners “El Setrill”) al Recinte Firal per a tots els participants i públic assistent.

A les 9.00 h Concentració a cal banderer, Sr. Rafael Pérez Ruiz, al carrer Afores, núm. 88, per seguidament dirigir-nos a l’església parroquial de Sant Esteve, precedits per la banda de música “La Popular Sansense” de Barcelona.

A les 9.30 h. A l’església parroquial celebració de l’ofici solemne pel rector de la parròquia, mossens Juan Carlos Montserrat Pulido i Sergio González Ferreiro; intervindrà la Coral “El Vallès”.

A les 10.30 h. Al pati del col·legi Anselm Clavé al carrer Escoles, repartiment de coques i mistela per als socis i participants, i concert de les bandes de música.

A les 11.00 h. Concentració de les cavalleries i carros participants al recinte firal situat a l’avinguda Catalunya cruïlla amb carrer Barberà i carrrer Torrent Tortuguer.

A les 11.45 h. Benedicció dels animals de companyia a la cantonada carrer Nou amb Anselm Clavé.

A les 12.00h. Repic de campanes anunciant l’inici dels Tres Tombs i de la benedicció dels cavalls i ases participants pels mossens de la parròquia, Juan Carlos Montserrat Pulido i Sergio González Ferreiro.

El banderer de la festa Sr. Rafael Pérez Ruiz, acompanyat pels seus fills Paula i Marc Pérez López, i el carruatge de la Comissió amb la figura de Sant Antoni Abat, encapçalant la passada.

Bandes de música participants: La Popular Sansense i el Triangle de Sants, cavalls de muntura, xurquis, mallorquines, featons i altres carruatges. Carros a  la pagesa i carros grans de transport.

A les 13.00 h (aprox). A la plaça de l’Onze de setembre, desfilada individual de tots els participants, essent anunciats pels serveis de megafonía.

La plaça estarà engalardonada i disposarà d’unes grades per seure.

A les 14.00 h (aprox). Lliurament de records de la Festa a tots els participants davant el monument als Tres Tombs a la plaça Josep Mª Brull.

TARDA

Al Pavelló Municipal d’Esports Joan Creus (rambla dels Pinetons) amb:

INTERNACIONAL COBLA-ORQUESTRA MONTGRINS

A les 17.30 h. Concert de Sant Antoni Abat de Ripollet. Dins del concert, actuació sorpresa.

A les 18.30 h. Nomenament Traginers d’Honor. Tot seguit es farà el sorteig del poltre, el porc, el xai i el premi especial i lliurament de fanalets.

A les 19.00 h. Ball fi de festa.

Inaugurarà el ball, el banderer, la seva família i amics.

Relleu de Bandera i nomenament del Banderer de l’any 2013.

Ball del fanalet.

Tot seguit ball continuat fins al final de la festa.

 

* Tots el horaris a partir de l’inici són aproximats, poden haver-hi petites variacions segons el transcurs de la festa.