Ja tornem a estar aquí, s.D.v. celebrarem el dia 19 Gener 2014 la nostra 121 edició d’aquesta magnífica Festa en honor al nostre Patró Sant Antoni Abat.
Enguany tindrem algunes novetats que esperem que tots el socis i simpatitzants les pugueu gaudir i disfrutar Una d’elles serà a l’acte de la presentació en la que comptarem amb el Pregoner i l’actuació de la Coral “El Vallès” com podreu llegir en el programa. Una altra serà  al carrer, al costat del Mercat de Sant Antoni i per últim al Pavelló d’Esports en l’apartat sorpresa, que esperem serà del grat de tots els assistents.
Voldria remarcar i agrair el gran esforç realitzat per la Junta d’Espectadors del Teatre Mercat Vell, que enguany ens portaran a la nostra vil·la una Magnífica Opera com és “La Flauta Màgica” de Mozart, tenint un preu especial per a tots els socis de la nostra Festa.
Com podeu suposar, poder celebrar la nostra Festa dels Tres Tombs és cada vegada més feixut tant econòmicament com pel compliment de tots els requisits que exigeix la llei per actes al carrer. La segona part, podem assolir-la gràcies a la total col·laboració per part del Patronat de Cultura del Excm. Ajuntament que ens ajuden en tot i per a tot i així puguem complir amb la normativa legal.
Ara bé, la primera part, la econòmica, aquí és on tenim fallida, i voldria des d’aquestes línies donar el meu agraïment a tots els comerços de diferents vessants que ens ajuden amb la seva publicitat i col·laboració, i demanar a tots els socis que els demostrem la nostra gratitud anant a comprar als seus establiments. Seria una bonica manera de agrair-los el seu esforç.
També voldria remarcar  la manca de nous socis, crec que ens falta que tothom que estima aquesta Festa ens aporti valor afegit, convencent a l’amic, al veí, al familiar que si volen que aquesta Festa es conservi, es facin socis de l’Entitat.

Aquesta Junta que tinc l’honor de presidir es mereix una millor resposta de tots plegats, no hi ha prou de dir que la Festa és una de les millors de Catalunya, de paraules no en mengem ni en fem res, necessitem ajuda de tots, la col·laboració amb anuncis i socis, perquè no oblidem, que tots som responsables que puguem tirar endavant i que la torxa que varem recollir dels nostres antecessors segueixi encesa amb una bona flama.
Jo, personalment no vull ser responsable de que algun dia el meus néts em diguin “Avi perquè no es fa la Festa de Sant Antoni Abat?” I vostè?
No vull acabar sense agrair al Banderer d’enguany, en Rafael Estrada i a tota la seva Família per ser els portadors d’aquest Estandard que ens representa a tots els que estimem la nostra Festa, les nostres tradicions i la nostra Terra. Us desitjo que tingueu un dia inoblidable, moltes felicitats.
Espero retrobar-nos com cada any durant els diferents actes que realitzarem.
Us desitjo una molt bona Festa de Sant Antoni Abat.

El President
Joan Albiñana Castells