Benvolguts socis i col·laboradors:
Un any mes si Deu vol, celebrarem tots junts la nostra estimada Festa de Sant Antoni Abat “Tres Tombs” el dia 20 Gener 2013, en la seva 120ª edició.

És una fita que tenim assenyalada tots plegats a la nostra agenda com una de les millors festes que es celebren al nostre Poble, una Festa que al llarg dels anys es va conservant amb molts esforços i treball, una dedicació voluntària i desinteressada d’un reduït grup de persones.
La Festa de Sant Antoni Abat és una Festa oberta a tothom, que replega als que viuen a dins i fora de Ripollet, una festa de retrobament, de les famílies, del amics, dels veïns, una festa que els ripolletencs portem dins nostre i que ens desperta sentiments i enyorances d’un passat de poble pagès.

Records de quant a vegades passaven el carros i els seus carreters carregats de portadores, en temps de barema, de verd quan havien segat el camp, de sacs de blat o de bales de palla en els mesos de segar, records que quant tanquem els ulls i sentim els picarols en sembla que el temps no hagi passat.

Així doncs el meu desig és que aquesta diada de celebració del Tres Tombs en Honor al nostre Patró Sant Antoni Abat, serveixi per reviure i tornar a la nostra memòria aquest temps passats i que serveixi, en moltes ocasions per reprendre aquella relació amb el nostre amic, amb el veí o amb la família, amics celebrem junts aquesta Festa conservació de les nostres Tradicions, de la nostra Identitat Catalana i acabo demanant-vos que ensenyeu als vostres hereus a estimar i conservar aquesta tradició.

Us desitjo en el meu nom i el d’aquesta Junta de la que tinc l´honor de presidir una molt bona Festa de Sant Antoni Abat.

El President
JOAN ALBIÑANA CASTELLS
Ripollet Gener de 2013