Benvolguts socis i simpatitzants:

El proper dia 22 de Gener 2012 celebrarem tots plegats la 119ª edició de la nostra estimada  Festa de Sant Antoni Abat i els nostres Tres Tombs.

El món i el nostre poble han fet un gir, estem immersos en temps difícils i plens de dificultats, a les famílies els costa tirar endavant en moments delicats, on es troba a faltar el suport dels amics, el recolzament de la família i la germanor dels veïns.

Desitjo que la celebració de la nostra festa sigui motiu d’alegria, de retrobament de les famílies i els amics, que la gent surti i gaudeixi de tots els actes que la junta està fent amb tant esforç, perquè Ripollet segueixi tenint una de les millors festes de la comarca.

No hi ha dubte de que tot això no seria possible d’assolir sense el suport dels socis, els anunciants i l’Ajuntament de Ripollet a través del Patronat de Cultura. És una festa emblemàtica, que arrossega a tots els ciutadans, tant els que vivim aquí com els que viuen fora, és un dia assenyalat com la gran festa del nostre poble, i ha estat designada oficialment com Festa local d’interès turístic.

En permeto demanar-vos a tots que necessitem socis, perquè és el màxim valor i suport de la Festa, animeu als vostres amics i familiars que s´hi apuntin, que a més de gaudir de la diada, podran recollir la coca, tindran dues entrades pel concert, el ball i la sorpresa que cada any us preparem, necessitem l´ajuda i el suport de tothom, perquè un poble i les seves tradicions, són el que els seus vilatans volen que sigui.

No podem pensar que les coses es fan soles, que funcionen automàticament, les festes populars com la nostra, tiren endavant perquè tenen suport de la gent que l’estima i vol conservar-ne les  tradicions.

Amics, us desitjo que tingueu molt bona festa i no voldria acabar sense felicitar i agrair al Banderer d’enguany en Rafa Pérez i la seva muller la Mònica i llurs fills per l´acceptació de ser portadors de la nostra Bandera i desitjar.lis que sigui per ells un dia inoblidable.

Demano com a creient la benedicció i protecció del nostre patró Sant Antoni Abat que vetlli per tots nosaltres i perquè a Ripollet puguem celebrar durant molts i molts anys els nostres Tres Tombs.

El President

Joan Albiñana i Castells

Ripollet, gener de 2012