Enguany comencem a fer tradició, a la present edició, celebrarem i gaudirem del 2n mercat de Sant Antoni Abat a Ripollet, que com l’any passat estarà situat a la plaça Pere Quart davant mateix del Mercat Municipal i Rambla Sant Esteve, al cor de la ciutat.

Esperem que pugueu gaudir dels productes artesans de diferents indrets del nostre país, des de pa fet a la pròpia parada, embotits, formatges, herbes, essències, olives, coques i moltes més coses, que sense dubte faran les delícies de mols pal·ladars.
Estarà instal·lat des del dissabte al matí fins al diumenge a última hora de la tarda, tot un extens horari per poder ser visitat per tothom.

Voldríem des d’aquí, donar les gràcies al Patronat de Cultura i la Brigada Municipal per la seva dedicació i ajuda material per les instal·lacions, així com també la col·laboració inestimable de’n Pere Saboya, que sense ell no seria possible tal event.

Desitgem doncs, que gaudiu i que els venedors puguin comprovar que els nostres vilatans els agrada apreciar i valorar les coses bones.