En Josep Taulet i Sallent.

En aquesta edició volen rendir el nostre homenatge a en Josep Taulet “En Pepet de Cal Simon de Santa Perpetua”, ell i el seu Poni “La Xula” ens en deixat per sempre.

En Pepet, que nosaltres sempre anunciàvem a la plaça 11 Setembre com “L´Avi Pepet” ja no podrem gaudir de la seva presencia i participació, que durant tants anys, i encara que ja tenia una avançada edat, mai vare deixar de vindre des de Santa Perpetua a Ripollet, que per nosaltres era com el nostre vilatà d’adopció.

Voldríem explicar una petita part de la seva història. Mireu en Pepet sempre deia que quant Deu tingués a bé emportar-se’l, la seva poni Xula, l’acompanyaria fins a la seva nova llar, el cementiri.

El dia del seu enterrament, la Carme Congost Colomer que era qui tenia la Xula en l’ultim any l’estava esperant a la sortida de l’església, la Xula juntament amb la Carme, qui va complir aquest desig de’n Pepet, acompanyar-lo fins a la seva nova llar.

Però mireu, els animals també tenen sentiments, i la Xula els tenia, i al cap d’uns mesos ella va emmalaltir fins arribar la seva mort, perquè sense dubte, la Xula trobarà a faltar al seu company i amic l’Avi Pepet.

Ella com nosaltres també el trobarem a faltar i mai oblidarem, la seva senzillesa i humiltat, era tot un senyor que la festa ha perdut, però que mai oblidarem.

Josep desitgem, que estiguis junt amb la Xula i que com a creients, saben i pensem que torneu a passejar en l’altre món.

Pepet i Xula fins sempre.