Un any mes tots els participants al Tres Tombs podrán gaudir d´un bon esmorzar i també tots els que ho desitgin, l’Associació Gastronòmica “El Setrill” tornarà a portar a terme aquesta tasca, cuinar i servir el típic esmorzar de Traginer, que es composa d’un tall de butifarra negra, un tall de butifarra crua i un tall de cansalada, pa torrat sucat amb tomàquet o fregat amb all, un bon vi servit en porró i  remartar-ho en un bon cafè o cígalo i un bon tall de coca de Sant Antoni.

Aquest esmorzar és per agafar energia per no sentir el fred i aguantar la passada fins a l’hora de dinar.

No cal recordar que sense la participació dels amics de “El Setrill” la Comissió Organitzadora no podría assolir aquesta tasca, per la qual cosa un any mes des d’aquestes línies els volem agraïr la seva inestimable col·laboració.

I no voldríem acabar aquest escrit sense dir-vos, aneu i disfruteu de l´esmorzar i de passada, on podreu veure el montatge dels carros participants.

L´esmorçar es començarà a servir a partir de les 8 del matí.

Anem a esmorzar !