Enguany la Festa de Sant Antoni Abat, tenim un banderer dels més il·lusionats, en Rafael Estrada Jiménez, un cordovès de naixement i un ripolletenc pels quatre costats.

Des de fa cinc o sis anys ens va anunciar que l’any 2014 volia ser el banderer de la seva festa, i diem de la seva festa perquè és un home que la porta dins de les venes, és un membre de la junta des de fa molts anys. És d’aquelles persones que fa la seva tasca sense soroll: cobrant els tiquets del soci, repartint les coques als socis, porter a l’entrada del Pavelló, etc.

Tot un seguit de tasques que no són agraïdes, no surten a les fotos, però que hem d’agrair immensament la seva aportació, perquè sense les persones com en Rafael no seria possible dur a terme aquesta gran festa que fem a Ripollet.

A casa d’en Rafael i la Carme, la seva muller, el dia de Sant Antoni Abat, es reuneix tota la família, tant els que estan a Catalunya com als que viuen fora d’ella, a ca l’Estrada és festa grossa i és perquè allà es respira tot l’any la festa de Sant Antoni Abat, mai millor dit, ja que ell és l’encarregat de guardar la imatge del nostre Sant Patró. No voldríem concloure sense dir-vos que en Rafael també és l’encarregat de guarnir el carruatge del Sant que surt als Tres Tombs, ell col·loca i dirigeix a la resta de companys que l’ajuden a que el nostre carruatge del Sant sigui el més ben guarnit de totes les festes que es fan a la nostra comarca.

Gràcies Rafael! Gràcies Carme i com no, gràcies Antoni! El seu fill que també des de ja fa anys és membre de la Junta i un gran treballador durant la Festa i la Marta la nora d’en Rafael i la Carme que ja està integrada als Tres Tombs. Família Estrada-Navinés, moltes gràcies per ser com sou, per sentir aquest orgull de ser de la Junta de Sant Antoni, pel vostre treball, i per tot el que heu fet, feu i fareu per aquesta festa que és la vostra.

Desitjar-vos que per vosaltres i per la resta de la família que sigui un gran dia, que gaudiu enguany com mai heu pogut, els vostres Tres Tombs i seguiu sempre i no defalliu en treballar perquè la festa de Sant Antoni, segueixi sent una de les millors de Catalunya. Gràcies família.


banderer-2014 cordonista-2014-1 cordonista-2014-2 familia-2014-1