Enguany en aquesta 120ª edició serà banderer de la nostra festa en Nicolau Bertran Vila i seran cordonistes llurs fills n’Albert i en David  Bertran Cairó.

cordonista-1cordonista-2 banderer-1

En Nicolau és fill de Ripollet, d’una de les cases antigues del poble “Can Clau”, que estava al costat de la plaça de Can Clos, al carrer Duc de Tetuan, casat amb na Paquita Cairó Ubach .

Des de jovenet es va aficionar als cavalls segurament seguint la tradició del seu pare en Francisco que era el barber del barri, alhora feia de pagès i també treballava a la fàbrica Uralita com molta gent en aquells anys.

La seva mare la Teresa “Treseta de Can Clau” una persona afable, i molt riallera, una persona que sempre en tenia una per dir.

En Nicolau de jove sempre els diumenges el podíem veure dalt de cavall juntament amb el seu amic en Miquel Palau “el Farre” galopant pel camí de la Serra i pels Pinetons, aquells anys, que totes aquelles contrades eren vinyes, aquell temps del Ripollet pagès.

El nostre banderer ha sigut sempre soci de la festa i un col·laborador en aquesta revista a través de la seva aportació publicitària del seu taller de cotxes, en Nicolau mai a deixat la nostra festa, i tant per ell com per la seva família, el dia de Sant Antoni Abat a “Can Clau” és festa grossa, dia que junta als seus amics i familiars per celebrar-la i viure-la.

familia

Volem agrair la seva presidència com a banderer els Tres Tombs i aquesta il·lusió que tant ell, con la seva muller i els seus fills, per celebrar aquest esdeveniment.
Desitgem que sigui per ells i per a tots un dia inoblidable ple de joia, i felicitat i perquè no, serà un dia que en Nicolau revisqui moments passats.

Albert i David, volem aprofitar per demanar.vos que seguiu l´estela del vostre Pare en vers la Festa de Sant Antoni i no deixeu de celebrar i col·laborar en els Tres Tombs.
Moltes felicitats família Bertran-Cairó.