El Banderer d´enguany com el del any passat és una mostra que queda palesa que els joves que ja han format una família a Ripollet, volen i són continuadors d´aquesta estimada festa.

Aquest any tenim com a banderer en Rafael Pérez, conegut entre els seus, com en Rafa, és aquell xicot que des de ben jovenet començà fen de paleta al costat del seu pare en Feliciano i dels seus oncles en Gonzalo, Primitivo i Agapito, tota una família de treballadors incansables i nobles com a persones, tret molt característic de la gent de Soria, perquè d’allà són les seves arrels.

En Rafa juntament amb la seva esposa la Mònica han format aquesta meravellosa família i que a dia d’avui tenen els dos fills la Paula i en Marc, que també segueixen la tradició i la afició al món del cavall. Des de fa anys en Rafa i la Mónica organitzen sortir en carro durant la passada dels nostres Tres Tombs essent un dels fidels seguidors i animant als seus amics a que participin a la nostra Festa.

Recordem que el pare d´en Rafa, en Feliciano va fer restaurar una carreta típica de les que utilitzaben a la seva terra numantina. Va sortir a la nostra Festa estirada per dos bous, i que va ser tot un event de novetat dins dels Tres Tombs.

Amics Rafa i Mònica, gràcies pel vostre suport a la Festa i gràcies també perquè ja esteu educant als vostres fills a estimar las tradicions del nostre poble, i sens dubte, vosaltres doneu tranquil·litat, perqué esteu fent llavor perquè d´aquí uns anys els vostres fills puguin ser també banderers dels nostres Tres Tombs.

Us desitgem que tingueu un gran dia inovidable, acompanyats per tota la família i dels vostres amics i volem agraïr-vos per acceptar aquest honor de ser portador d´aquesta bandera que representa la nostra entitat i la seva història.