Enguany el Banderer és en Modest Serra Vila, fill de Ripollet, un home jove i això ens omple de joia, perquè és un exemple de que la festa té futur.

Ell de jovenet va començar anar a la festa de Sant Antoni Abat juntament amb el seu pare i el seu tiet a Ripollet i a Santa Perpètua, cosa que queda palès amb les fotografies que tot seguit veureu en aquesta revista.

La família que ha format juntament amb la seva muller na Rebeca Alsina i el seu fill en Roger Serra Alsina, que des de ben petit ja li agrada el món del cavall, i prova n’és, que és el soci mes jovenet de tota la festa, i enguany ja tindrà l´honor de ser cordonista al costat del seu pare i del seu avi Modest Serra Garcia.

Una família que ha portat el nom de Ripollet per molts pobles de Catalunya, tant a nivell de la festa de Sant Antoni com també l´avi Modest a través del món del bàsquet, perquè com recordareu, va ser jugador durant molt anys d’aquesta entitat ripolletenca el CBR, i una persona que estima les tradicions i promotor juntament amb el seu amic Ernest Boquet del llibre de la Historia del Club de Bàsquet Ripollet.

Modest i Rebeca i família des  d’aquí us desitgem que aquest dia sigui inoblidable a les vostres vides, i també us desitgem tota la felicitat i com no podia ser d’altra manera, esperem que d’aquí uns anys puguem tenir de banderer al vostre fill en Roger.

Moltes felicitats i gràcies per acceptar ser portadors de la nostra bandera.