Quan acaben les festes nadalenques comencen els darrers preparatius perquè Ripollet aculli una nova edició de la Festa dels Tres Tombs. Una de les festes més esperades del nostre calendari festiu, els Tres Tombs del nostre municipi és també una cita marcada a l’agenda de molts municipis del voltant i està considerada una de les millors trobades de tot Catalunya.

Aquest fet és motiu d’orgull per a tots els ripolletencs i ripolletenques.
La tradició dels Tres Tombs a Ripollet és centenària. I no us penseu que és un fenomen casual. És la conseqüència de la feina que realitzen des de fa tants i tants anys les persones que integren la Comissió de Sant Antoni Abat.

Totes elles tenen part de responsabilitat en l’èxit de la festa: des dels socis i sòcies que col·laboren fins els membres de la Junta, que són els encarregats de preparar el programa que teniu a les vostres mans.

Així doncs, tots sabem què hem de fer. Acollir totes les persones que vindran a Ripollet a gaudir de la Festa dels Tres Tombs, participar a totes les activitats d’aquest dia i passar-ho d’allò més bé amb els nostres familiars i amics.
Com a Alcalde, com a ripolletenc i com a soci, us desitjo que tingueu una bona festa de Sant Antoni Abat!