alcalde-ripollet-joan-parralejoCom a Alcalde de Ripollet, és un honor adreçar-me a vosaltres en aquesta revista per presentar-vos el programa de la Festa dels Tres Tombs de 2013. Una festa que any rere any, des de fa ja més de cent, ens recorda l’origen rural del nostre municipi.
Sant Antoni Abat és una de les festes més multitudinàries del poble. La passada dels Tres Tombs és una cita obligada en el calendari festiu, no només de Ripollet sinó també dels veïns dels municipis del voltant, que coneixen la nostra festa i també volen gaudir-la.
La Comissió organitzadora ens ofereix un dia sencer ple d’activitats per commemorar una de les tradicions més arrelades al nostre municipi. Un dia amb actes per a tothom, perquè tots i totes puguem participar-hi i passar una bona estona amb els familiars i amics.
En aquests moments difícils que estem vivint, és més important que mai mantenir les nostres tradicions, els nostres costums. Festes com aquesta dels Tres Tombs ens ajuden a cohesionar-nos com a societat i fomentar aquest sentiment de pertinença i orgull del nostre poble.
Gaudiu de la festa, de les activitats que la comissió organitzadora ens ha preparat i fins l’any vinent!

Juan Parralejo i Aragoneses
Alcalde de Ripollet

Ripollet, gener de 2013